Om os...  

Den første Shih Tzu der vandt Pamelas hjerte var Sorsha. Sorsha flyttede ind hos Pamela i November 2001. Da Pamela altid har været en katte person, havde hun ingen af de nødvendige hvalpeting i huset. Så hun tog Sorsha med ud og købe ind den første aften da hun fik hende. Den første ting der røg i indkøbsvognene var en ny hundeseng, og Sorsha sov sødt i den under resten af indkøbsturen mens hendes nye mor gik gennem hele butikken og købte legetøj, sløjfer og andet hun mente den nye hvalp kunne lide eller bare måtte have. Fra den første nat var Pamela og Sorsha uadskillelige. Sorsha tilbragte natten i mors seng og dagene med at lege om mors føder eller slumre i sin hundeseng. De var så lykkelige sammen, men der var noget der manglende.

I November 2002, forelskede Pamela sig i René og mens Sorsha måtte blive hjemme sammen men en hundesitter i 2 uger, tog Pamela til Danmark for at besøge René. Besøget til Danmark var sjovt, men Pamela kunne alligevel ikke vente med at komme tilbage til sin lille pige. I marts 2003, kom René på besøg i USA og på Pamelas fødselsdag blev de gift. Sorsha havde ikke meget tilovers for René til at starte med. Pladsen på puden ved mors side havde været hendes det sidste år og der var en del gøen når denne fremmede gav hendes mor knus (Det gør hun forresten stadigt efter 7 år sammen hehe) Men efter en uges tid, og med en smule overtalelse via en hel del godbidder, blev Sorsha og René de bedste venner. Pamela vidste at hun havde giftet sig med den rette mand, da hun så at han elskede Sorsha lige så højt som hun selv gjorde. De tre tog sammen tilbage til Danmark, og Sorsha og Pamela begyndte at vende sig til deres nye hjem.

I Juni 2003 kom Saxo ind i familien. På deres 3 måneders bryllupsdag, bragte René ham hjem til Pamela, hvilket var den bedste gave Pamela nogensinde havde fået. Saxo var 6 måneder gammel og en smule irriterende syntes hendes kongelige højhed Sorsha fordi han stadigt var en hvalp, men inden længe, lå de begge sammen på sofaen. Saxo fandt sit livs kærlighed i Sorsha, og har til denne dag aldrig vist interesse i andre tæver.

I Februar 2004 kom Pinky ind i deres liv. Saxo og Sorsha fik deres første kuld hvalpe og Pinky var den mindste og sødeste i hele kuldet. Pinky var lys creamfarvet, en farve de ikke havde forventet når man tog informationen fra Sorsha og Saxos stamtavler i betragtning, men de var meget tilfredse med hendes pels, farver og temperament, og besluttede sig for at beholde hende hos sig.

Siden hendes første kuld med Saxo og Sorsha, har Pamela dedikeret sine dage og mange lange nætter til Shih-Tzu racen. I 2007 fik hun interesse i at forsøge at opdrætte hel/ens farvede Shih-Tzu og hvalpe med lever og blåt pigment. Tilgang til Jørgensen familien i 2007 inkludere Escada og El Pasha fra Tyskland og 4 nye hvalpe fra USA som kom hjem til os starten af 2008. I 2009 kom Mushu fra Tyskland og Rhett og Isabella fra USA til familien.